Het er-op-uit festival Welkom

Deelnemen

Fijn dat jullie interesse hebben om deel te nemen aan de primeur van het “Er-op-Uit’ Festival. Er gaat namelijk niets boven een direct contact met jullie potentiële doelgroep. De sprankelende evenementopzet richt zich voor 100% op het vermarkten van binnenlandse recreatie en toerisme. Graag presenteren we samen met jullie in het vroege voorjaar de mogelijkheden voor 2019 aan het Nederlandse publiek.

Participanten kunnen op een aantrekkelijke en creatieve manier deelnemen. Als participanten willen wij jullie uitdagen om een deelname te combineren met een activiteit die helemaal aansluit bij jullie eigen of regionale profilering. Hierdoor ontstaat een attractieve beleving voor het publiek als inspirerende ontdekkingsreis, vanuit een identiteit en uitstraling die helemaal past bij jullie betreffende regio en individuele deelname.

Deze levendige aanpak versterkt optimaal jullie eigen presentatie en gewenste interactie met de enthousiaste bezoekers. Deze boeiende en belevingsvolle aanpak sluit daarmee prima aan bij de profilering van de uiteenlopende mogelijkheden in vrijetijdsbeleving binnen Nederland.

Tip: Samenwerken

De combinatie van routes, activiteiten en bestemmingen bepalen de richting die consumenten kiezen voor een vrijetijdsbeleving in eigen land. Tijdens het
Festival is het optimaal mogelijk om deze recreatieve en toeristische samenhang aan het publiek tastbaar kenbaar te maken.

Door het totaalaanbod aan het publiek te presenteren, worden de diverse lokale en regionale mogelijkheden gezamenlijk op een doeltreffende manier aan het publiek vertaald. Voor deze inspirerende deelnamevorm biedt Het ‘Er-op-Uit’ Festival aantrekkelijke deelnamemogelijkheden.