Deelnamepakketten

Maak kennis met onze verrassende individuele deelnameopties, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om effectief onderling samen te werken. Met deze kant en klare formule bieden we alle participanten veel service, gemak en voordeel. Om dit te bereiken hebben we gekozen voor een passende deelnamevorm met standbouw die helemaal aansluit bij een festival opzet.

Daarvoor maken we gebruik van speciale Truss Standbouw met als achterwand zwart theaterdoek en zijkanten met wit driehoek doek inclusief tapijttegels en 2 spots om de achterwand uit te lichten en twee spots voor het aanlichten van het witte driehoekdoek.

De betaalbare Truss Standbouw kan worden afgewerkt met een full color geprint doek of met een LED scherm voor een treffende presentatie. Ook is het mogelijk om het driehoekdoek aan te lichten met kleurenspots.

Natuurlijk is het ook prima om met eigen standbouw of bijvoorbeeld een demowagen deel te nemen. Daarvoor berekenen we voordelige vierkante meter tarieven om optimaal uit te kunnen pakken.

Om deel te nemen bieden we de volgende drie
mogelijkheden:

– Vierkante meters (voor eigen standbouw)
– Festival Truss element Recht
– Festival Truss element Rond

Samenwerking

Door samen te werken wordt de lokale en regionale aantrekkelijkheid optimaal vertaald naar het publiek. Dit kan door gezamenlijk binnen een provinciegebied individueel, lokaal of regionaal te participeren. Dit kan al met bijvoorbeeld drie participanten in een gezamenlijke stand, wat ook nog eens direct financieel voordeel oplevert.

Extra ruimte voor jullie aanvullende activiteit of bijvoorbeeld een testparcours bespreken we graag voor een ultieme gewenste deelname op maat.

Tip: Vraag hier naar de verdere inhoudelijke informatie en tarieven inclusief de mogelijk beschikbare locaties en verdere deelnameopties zoals aanvullende artikelen voor de inrichting van de stand.

Er-op-uit festival Paviljoen rond
Er-op-uit festival Paviljoen vierkant
Er-op-uit festival Food truck home